Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Terminale zorg

Wanneer de laatste fase van het leven ingaat ...

En dan komt er een moment dat u van de arts te horen krijgt dat u zelf of uw partner, ouder of kind niet lang meer te leven heeft. Een situatie die voor veel mensen moeilijk en confronterend is en die veel vragen met zich meebrengt, bijvoorbeeld hoe en waar u deze periode wilt doorbrengen.

Voor veel mensen is het heel waardevol deze laatste fase thuis door te brengen. Gelukkig is dit vrijwel altijd te realiseren. Wanneer dit ook uw wens is, help en ondersteun ik u hier graag bij. Monique4care biedt de hospice-zorg maar dan in de vertrouwde thuissituatie, waarbij u één op één de zorg en aandacht krijgt die u verdient. U mag de regie in handen houden. Juist nu.

Meer weten?