Over Monique4Care

Welkom op de website van Monique4Care

Mijn naam is Monique Broekhuizen en ik ben als ervaren gespecialiseerd, zelfstandig verpleegkundige actief onder de naam Monique4Care. Ik heb een HBO-denk- en werkniveau, opgedaan door 30 jaar ervaring als
onder andere inservice-verpleegkunde, praktijkverpleegkundige bij de huisarts (post-hbo-
opleiding) en het opzetten van thuiszorg RIVAS in mijn woongebied.

Wat deze werkervaring voor u kan betekenen binnen Monique4care vindt u op de pagina Zorgmogeljkheden.

Mijn werkverleden heeft zich vaak afgespeeld rond leven en dood. Ik ben ruim 7 jaar werkzaam
geweest op de afdeling verloskunde als gespecialiseerd verpleegkundige. Tevens heb ik 6 jaar
lang een uitvaartonderneming gehad. Ik begeleid nog steeds kleine uitvaarten, waarbij ik het persoonlijke contact voor mijn rekening neem en er een uitvaartbedrijf voor de praktische zaken op de achtergrond aanwezig is.

Ik werk op dit moment niet meer in de dagelijkse zorg aan het bed. Met regelmaat ben ik te vinden in de Bergmankliniek en Polidirect. Bij een zorgverzekeraar was ik als adviserend verpleegkundige betrokken bij verdachte zaken en ik neem audits af in de wijkzorg.

Ik straal in mijn werkzaamheden rust uit, ben empathisch, kom afspraken na, weet van aanpakken, ben kordaat en bied altijd een luisterend oor aan mijn cliënt. Geen uitdaging is voor mij te groot.

Ik ben bekwaam in de meeste verpleegkundige technische vaardigheden. Jaarlijks volg ik trainingen, cursussen en congressen om vakbekwaam te blijven.

Meer over mij weten?

Mijn andere diensten

   Werk&Scheidingspecialist